Nieuwe organisatie en CEO binnen Doro Care

2016-09-19

Met ingang van maandag 12 september zal Doro’s CEO Jerome Arnaud positie innemen als CEO van Doro Care en haar onlangs verworven Noorse acquisitie, Trygghetssentralen.

“Doro Care is een belangrijke strategische hoeksteen van de Doro groep. Haar contributie aan de groep is continu stijgende. Na evaluatie hoe Doro Care zakelijk verder kan worden ontwikkeld en nog meer hefboomkracht kan worden geput uit synergie, zijn wij tot de conclusie gekomen dat Doro Care zou profiteren van een nog intensere samenwerking met de rest van de Doro groep. “Een effect hiervan, nu Ulf ons zal verlaten, is dat ik persoonlijk de positie van CEO van Doro Care en Trygghetssentralen zal innemen, ” zegt Jerome Arnaud, CEO van Doro AB.

De uitkomst van het hoger beroep inzake de kaderovereenkomst met het gemeenschappelijk inkoopkantoor der Zweedse gemeenten (SKL) is nog niet bekend. Zoals eerder verkondigd is dit echter een situatie van tijdelijke aard en zal geen effect hebben op onze zakelijke activiteiten op de lange termijn. Onze strategie blijft onveranderd. Meer dan ooit dienen wij de belangen van senioren in onze gemeenschap via en namens gemeenten, wat deze groep in staat stelt om langer, veiliger en meer zelfstandig in hun eigen huis te blijven wonen

“Ik ben er trots op Doro Care te hebben geleid in de periode waarin Doro de onderneming heeft overgenomen en tot nu toe. We hebben een leidende positie in de Noord-Europese markt verworven en zijn momenteel wereldleider in digitale zorg-alarmsystemen. Nu de samenwerking binnen de groep intensiveert is een nieuwe organisatiestructuur een vanzelfsprekende ontwikkeling. Ik wens Doro Care en al haar medewerkers veel geluk en voorspoed voor de toekomst”, zegt Ulf Lindsten, de uittredende CEO van Doro Care.

Persbericht