Rookdetector

Rookmelders dragen bij aan de veiligheid van iedere woning. Cliënten met een beperkte mobiliteit en/of cliënten die vergeetachtig zijn (ongelukjes bij het koken, vergeten kaarsen) kunnen veel baat hebben bij de inzet van de Doro Care rookdetector in combinatie met het Doro Care alarmeringsapparaat.

_Q2Q6347

De Doro Care rookdetector wordt veilig en betrouwbaar draadloos verbonden met het Doro Care alarmeringsapparaat. Indien rook wordt waargenomen, klinkt er een helder geluidssignaal uit de rookdetector. Tegelijkertijd wordt er een alarm verzonden via het alarmapparaat waaraan de melder gekoppeld is. De meldcentrale of (mantel)zorg kan via de spreek/luister verbinding van het alarmapparaat bepalen welke actie gewenst is.

De Doro Care Rookdetector werkt met zeer gevoelige Infrarood-reflectie technologie en bevat geen radioactieve componenten. De benodigde 9V batterij wordt meegeleverd in alkaline uitvoering. Deze kan vervangen worden door een Lithium versie indien een langere batterij levensduur vereist is. Een batterij alarm wordt kenbaar gemaakt door een kort akoestisch signaal en het tegelijkertijd verzenden van een batterijalarm via het gekoppelde alarmeringsapparaat. Voldoet aan Europese normen.

 


 

 

Technische gegevens

• Afmetingen: diameter 98 mm, hoogte 42mm
• Batterij: 9V Alkaline/ Lithium 6LR61/ 6LF22/ MN1604
• Batterijlevensduur: 60 tot 120 maanden, afhankelijk van de toegepaste batterij
• Batterijbewaking: automatisch
• Alarm: Akoestisch en via gekoppeld alarmeringsapparaat
• Frequentie 868 Mhz

 

Artikelnummer: 300032

 

Manual Smoke Detector 869MHz